Tuesday, December 28, 2010

maka betulkan aku sekiranya ini salah ;)


and people said a lot, here is my answer :)

*just because aku takda awek, doesnt mean aku ni gay. bukan aku nak kata yang perasaan tu takda. memang aku mengaku ada. fitrah sebagai manusia. kalau takda tu nama nya tak normal, tapi kite kene bertindak mengikut akal, akal yang memandu hati, agar tak terpesong. agar tak tertipu. agar tak di fitnah . tiada yang mustahil, hendak seribu daya, taknak seribu dalih. aku percaya, masa sekarang adalah masa untuk mengenali dunia dan bukannya untuk mengambil apa yang ada di dunia. tetapi jiwa gelora remaja sentiasa memberontak dan ingin tahu, kadang kadang kita buat juga walau pun secara teori kita tahu ia salah. tetapi pada fikiran, kesalahan itu tidaklah membawa kesan yang besar. oleh itu, menempuh suatu kesalahan tidak nmpak begitu ketara, its a choice rather than a must.

**kite layan semua sama rata. lelaki perempuan semua sama. tetapi nampak nya tak berjaya. tak boleh nak anggap senang begitu sahaja. hakikat nya, kita lelaki dan perempuan berbeza :)


but hey. . no offense. this is me.im just saying that suppressing is not impossible. its a solution. theres other things that must be priorified. if you know what i mean. keep motivating my self, saying . like. *nahh* * im not supposed to do this* *oke. aku takda rezeki* and so on. any how, any way, as long as it works for this purpose. it should be ok:)

No comments:

Post a Comment